Krewetki nie gryzą

– Nie chcemy, aby mieszkańcy Gdyni oraz turyści ograniczali swoje kulinarne gusta do frytek i hot dogów. Dlatego proponujemy ciekawe miejsca, gdzie można smacznie i zdrowo zjeść – mówi Katarzyna Gruszka.

Jan Hlebowicz

|

Gość Gdański 36/2013

dodane 05.09.2013 00:00
0

Szlak Kulinarny Centrum Gdyni istnieje już od czterech lat. To inicjatywa promująca jednocześnie zwiedzanie miasta i dobrą kuchnię. – Wydajemy folder przedstawiający interesujące szlaki turystyczne wraz z opisem restauracji, które mogą pochwalić się różnorodnym i apetycznym menu. Nawiązujemy tym samym do bogatej tradycji kulinarnej miasta – wyjaśnia K. Gruszka z Agencji Rozwoju Gdyni.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

Zapisane na później

Pobieranie listy